15:00

Ulfshyttans IF U

Referat: Horndals IF - Ulfshyttans IF U

Horndals IF - Ulfshyttans IF U 4-4 (3-1)

1 poäng i seriepremiären, vilket kändes som en förlust. Tappade en ledning på 3-0 vilket vi såklart inte ska göra. Riktigt onödigt.

Än en gång visar vi våra offensiva kvaliteter, men som vi även visat på våra träningsmatcher släpper vi in lite väl enkla mål bakåt. 2 på fasta situationer, varav ett av dem gjordes via självmål. Det måste vi bli bättre på.

Sett till hela matchen och till alla chanser ska vi dock vinna.

3-1 var halvtidsresultatet efter mål av Peter Krantz på straff (1-0). 2-0 gjorde Robert Bjurling som precis kommit in från avbytarbänken, framspelad av Robin Strandberg. Detta följdes upp med 3-0 av Taher Saleh (unassisted). Första 35 minuterna spelade vi riktigt bra!

Kanske blev vi lite väl säkra på att vi skulle ro hem detta efter 3-0. Efter det börjar Ulfshyttan kliva upp lite högre och får lite mer bollinnehav.
3-1 kommer också innan halvtid efter självmål på frispark.

3-2 i början av andra (hörna) gör att det är match igen. Då gör Robert Bjurling sitt andra mål ser till att vi leder med 4-2 framspelad av Taher Saleh.

Tyvärr släpper vi in 2 enkla mål till så matchen slutar 4-4. Vi visar iallafall att vi hör hemma i 6:an.
Tänk om Bjurling hade satt sitt tredje mål i öppen kasse med en minut kvar av matchen...